Siivousmixin
filosofia

Into auttaa ja palvella on keskeinen arvomme ja tapamme toimia.

Osaava henkilöstömme ei tee urakkatöitä, sillä he ovat sitoutuneet vakituisiin kohteisiinsa ja tekevät työnsä tarkasti ja kiireettä.

Kuuntelemme asiakkaidemme toiveita. Jokainen työpäivä tuntuu hyvältä, kun voi auttaa ja palvella ihmisiä

Olemme alamme suunnannäyttäjä. Murramme alamme ikäviä mielikuvia tekemällä asiat eri tavalla.

Mistä meidän
tarina alkoi?

Liisa työskenteli isossa siivousalan firmassa, mutta tuskastui, kun firma keskittyi menneiden lukujen tuijottamiseen ja taloudelliseen menestykseen. Liisa halusi tehdä toisin ja keskittyä olennaiseen: asiakkaisiin, työntekijöihin ja erinomaiseen työjälkeen.

Siivousmix syntyy

Siihen tarjoutui mahdollisuus nopeasti. Liisan ystävä Hannele oli kehittänyt käänteentekevää tapaa tehdä porrassiivousta ja tarjosi Liisalle mahdollisuutta ryhtyä yrittäjäksi. Pian Hannelen siivoamat kohteet siirtyivät Liisan ja juuri perustetun Siivousmixin siivottaviksi.

Uusi tapa tehdä porrassiivousta

Hannelen ja Liisan kehittämä käänteentekevä tapa tehdä porrassiivousta alkoi hengittää. Jyrki ryhtyi hoitamaan hallinnollisia asioita, kun Liisa keskittyi toimintatapojemme kehittämiseen ja työntekijöistämme huolehtimiseen. Nyt mukaan on astunut myös Liisan ja Jyrkin poika Mikko.

Tässä olemme nyt

Tänäkin päivänä teemme työtämme näiden oppien mukaan. Emme vain siivoa tai moppaa, vaan poistamme lian – mitä se sitten vaatiikaan. Se on tapamme tehdä ja siitä olemme ylpeitä joka päivä.

Tapamme tehdä on osoittautunut oikeaksi. Yrityksemme kasvun lisäksi siitä kertovat lukuisat tyytyväiset asiakkaat ja työntekijät, jotka ovat antaneet meidän muuttaa käsityksensä siivouksesta.

Tutustu palveluumme

Anna meidän muuttaa
käsityksesi porrassiivouksesta


Yhteydenoton aihe

Voit myös soittaa meille, yhteystiedot löydät täältä.