Blogi

Vinkkejä työnhakijoille

Haemme säännöllisesti uusia siivoojia kasvavaan joukkoomme. Innokkaita työnhakijoita on ilahduttavan paljon. Monen työnhakijan hakemus jää kuitenkin puolitiehen. Paljon potentiaalia menee hukkaan, joten ajattelimme antaa muutaman neuvon miten todennäköisyytesi päästä työhaastatteluun ja sitä kautta töihin parantuisi.

Lue lisää

Koneellinen puhdistus – liian hyvää ollakseen totta?

Porrassiivouksessa puhdas jälki on monen tekijän summa. Siivoojan ammattitaito on ehkä tärkein yksittäinen tekijä, mutta käytetyillä menetelmillä on myös iso rooli korkean laadun aikaansaamisessa. Tässä kirjoituksessa käsitellään menetelmää, jonka ansiosta lattiat näyttävät upeilta ympäri vuoden.

Lue lisää

Siivousmix – yrittämistä toisessa polvessa

Liisa Haarni perusti Siivousmixin vuonna 1992 keskellä pahinta lamaa. Porrassiivoukseen erikoistunut yritys menestyi isojen kilpailijoidensa

Lue lisää

Askelmerkit parempaan porrassiivoukseen

Porrassiivous ei ole rakettitiedettä, mutta puhdasta jälkeä ei synny sattumalta. Tasainen laatu on mahdollista saavuttaa, kun kiinnitetään huomiota muutamaan perusasiaan.

Lue lisää

Porrastilojen peruspesu – jokavuotinen riesa?

Peruspesu on porrassiivouksen perustukset, jonka varaan päivittäinen siivous rakentuu. Käytännössä se tarkoittaa, että vanha vaha pestään pois ja tilalle pannaan uusi vaha. Mutta onko tämä työ tehtävä joka vuosi?

Lue lisää

Haluatko tyytyväiseksi asiakkaaksemme?
Ota yhteyttä






    Yhteydenoton aihe

    Voit myös soittaa meille, yhteystiedot löydät täältä.